Ponoćna čarolija

„Ponoćna čarolija“ stiže u gradove širom Srbije da najmlađe uvede u nestvaran svet mašte, čarolije i drugarstva!
Jasminka Petrović jedan od naših najpoznatijih i nagrađivanijih autora za decu stoji iza sjajnog teksta, koji će nasmejati decu, ali i naterati ih da izvuku mnoge pouke!

Mina, Višnja, Ogi i Dule se spremaju za školsku predstavu i dok Mina ima problem jer pati od disleksije, a društvo je odbacuje, jedan smotan i šarmantan Deda Mraz će umešati „svoje prste“ i uz pomoć čarolije pomoći da Mina i ostala deca zablistaju na školskoj predstavi. Ipak deca će naučiti da je najveća čarolija u pravom drugarstvu. Ovo je moderna bajka, ispričana na prijemčiv i zanimljiv način, kako za decu uzrasta od 4 godine, tako i za one od 10-11 godina. Poenta priče je u veri, želji, jedinstvu i prijateljstvu!
Prestavu smo koncipirali kao vanvremensku tako da posle novogodišnjih praznika Deda Mraz će postati Vilenjak i priča se nastavlja….

Da bi ovo zaista bila čarolija za najmlađe postaraće se i naši najpoznatiji glumci, omiljeni među najmlađima, a to su Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Anita Stojadinović, Vladimir Vučković i Stefan Radonjić.

Uloge

  • Dule: Stefan Radonjić
  • Višnja: Brakica Stebastijanović
  • Ogi: Luka Raco
  • Deda Mraz: Vlada Vučković
  • Višnja: Anita Stojadinović